Giet de peulvruchten af, spoel met koud water en laat vervolgens goed uitlekken.
Ontdooi de duo gegrilde paprika reepjes, voeg het zout toe en besprenkel met olijfolie.
Laat de rode bietensalade in blokjes uitlekken.
Laat de puree van broccoli 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
Rooster de pinda's in de heteluchtoven op 180°C gedurende 5 minuten. Laat de pinda's afkoelen.
Laat de puree van wortel 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
Laat de Wok Indonesia 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
Giet de kikkererwten en witte bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
Laat de vriesverse producten 24 uur van tevoren in koeling ontdooien.
Laat de mediterrane mix ontdooien. Verhit de vetstof en bak hierin de balls goudbruin.
Ontdooi de brunoise en tuinerwten. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olijfolie in een grote gietijzeren pan op middelhoog vuur. Roer de gegrilde ui en …
Laat de haricots verts ontdooien.
Kook en pel de eieren en snijd in parten en houd gekoeld.
Laat de granenmix ontdooien in de koeling.
Giet de rode bieten blokjes af en laat goed uitlekken.
Ontdooi de groene kikkererwten. Verhit de vetstof en bak de pieces goudbruin.
Kook de aardappelen in gezouten water tot ze beetgaar zijn, giet af en laat deze afkoelen. Snijd de …
Snijd de bleekselderij en venkel in fijne reepjes en zet opzij. Schil de aardappelen en snijd deze …
Ontdooi de tuinbonen.