Bonduelle Food ServiceTake away: Buddha bowl met groene linzen, puntasperges en garden peashttps://media.bonduelle.com/aprhd_129774/NLFS0060-hd-20201030_bonduelle_take_away_groot_12_20072_22512.webpBerry Hoosemans500g Groene linzen Vriesvers Bonduelle 500g Garden peas Vriesvers Bonduelle500g Groene puntasperges Vriesvers Bonduelle 500g Bulgur Vriesvers Bonduelle500g Geraspte wortelen Sous vide Bonduelle 500g courgette 500g ananas, geroosterd 100g veldsla tofusojasaus knoflookchiligember groentebouillon Toppings:sesamzaadjes wasabi mayonnaise bosuikokosschaafselGiet de tofu af, snijd deze en marineer een nacht in sojasaus met knoflook, chili en gember. Bak daarna in de oven op 180°C gedurende 10 minuten en laat afkoelen.Stoom de garden peas 2 minuten en koel snel terug.Stoom de asperges voor 2 minuten uit de diepvries en koel terug.Giet de linzen en geraspte wortelen af en spoel deze.Laat de bulgur ontdooien.Was de veldsla.Was de courgette en snijd deze in spaghettislierten.Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowls, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven. Verdeel vervolgens de toppings over de bowls.

Take away: Buddha bowl met groene linzen, puntasperges en garden peas
aantal porties :10
ingrediënten
- 500g Groene linzen Vriesvers Bonduelle
- 500g Garden peas Vriesvers Bonduelle
- 500g Groene puntasperges Vriesvers Bonduelle
- 500g Bulgur Vriesvers Bonduelle
- 500g Geraspte wortelen Sous vide Bonduelle
- 500g courgette
- 500g ananas, geroosterd
- 100g veldsla
- tofu
- sojasaus
- knoflook
- chili
- gember
- groentebouillon
- Toppings:
- sesamzaadjes
- wasabi mayonnaise
- bosui
- kokosschaafsel
Bereidingswijze
stap 1
- Giet de tofu af, snijd deze en marineer een nacht in sojasaus met knoflook, chili en gember. Bak daarna in de oven op 180°C gedurende 10 minuten en laat afkoelen.
stap 2
- Stoom de garden peas 2 minuten en koel snel terug.
stap 3
- Stoom de asperges voor 2 minuten uit de diepvries en koel terug.
stap 4
- Giet de linzen en geraspte wortelen af en spoel deze.
stap 5
- Laat de bulgur ontdooien.
stap 6
- Was de veldsla.
stap 7
- Was de courgette en snijd deze in spaghettislierten.
stap 8
- Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowls, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven. Verdeel vervolgens de toppings over de bowls.