Bonduelle Food ServiceStoemp en stoof: Gamja jorinhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129294/NLFS0031-hd-be00031_gamja_jorin_l_12748.webpBerry Hoosemans500 g Haricots verts Minute Bonduelle500 g Gegrilde rode en gele paprika Bonduelle1 kg Mengeling van zoete aardappelen en knolpeterselie Bonduelle500 g rode ui3 tl knoflook, vers gemalenolie10 el suiker5 el glucose2,5 dl water2,5 dl sojasausnaar smaak toevoegen:2,5 el sesamzaad2,5 tl sesamoliesojasausgarnering:rock chiveslente-uiLaat de haricots verts, gegrilde paprika en de mengeling van zoete aardappelen en knolpeterselie 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.Snijd de ui in stukjes.Fruit de ui samen met de knoflook in een pan met een beetje olie.Zodra het geheel wat glazig begint te worden voeg je de suiker, glucose en het water toe.Voeg de sojasaus toe en laat +/- 10 minuten op laag vuur inkoken.Voeg alle groentes toe en verhit goed door. Breng eventueel verder op smaak met sojasaus, sesamolie en sesamzaad.Verdeel de stoof over de borden en garneer met de rock chives en lente-ui.

Stoemp en stoof: Gamja jorin
aantal porties :10
ingrediënten
- 500 g Haricots verts Minute Bonduelle
- 500 g Gegrilde rode en gele paprika Bonduelle
- 1 kg Mengeling van zoete aardappelen en knolpeterselie Bonduelle
- 500 g rode ui
- 3 tl knoflook, vers gemalen
- olie
- 10 el suiker
- 5 el glucose
- 2,5 dl water
- 2,5 dl sojasaus
- naar smaak toevoegen:
- 2,5 el sesamzaad
- 2,5 tl sesamolie
- sojasaus
- garnering:
- rock chives
- lente-ui
Bereidingswijze
stap 1
- Laat de haricots verts, gegrilde paprika en de mengeling van zoete aardappelen en knolpeterselie 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
- Snijd de ui in stukjes.
stap 3
- Fruit de ui samen met de knoflook in een pan met een beetje olie.
stap 4
- Zodra het geheel wat glazig begint te worden voeg je de suiker, glucose en het water toe.
stap 5
- Voeg de sojasaus toe en laat +/- 10 minuten op laag vuur inkoken.
stap 6
- Voeg alle groentes toe en verhit goed door. Breng eventueel verder op smaak met sojasaus, sesamolie en sesamzaad.
stap 7
- Verdeel de stoof over de borden en garneer met de rock chives en lente-ui.