Stoemp en stoof: Caribbean stew

Stoemp en stoof: Caribbean stew

Berry Hoosemans
aantal porties :10

ingrediënten

  • 2 kg Groentemix van wortel en pastinaak Bonduelle
  • 500 g Haricots verts Minute Bonduelle
  • 150 g sjalot, fijn gesneden
  • 20 g gember, vers gemalen
  • 20 g knoflook, vers gemalen
  • 30 g vadouvanpoeder
  • 100 g boter
  • 2 dl groentebouillon
  • garnering:
  • bieslook
  • Sakura cress
  • amandelstukjes

Bereidingswijze

stap 1
  • Laat de groentemix en haricots verts 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
  • Fruit de fijn gesneden sjalot met de verse gember, knoflook en vadouvanpoeder in een beetje boter.
stap 3
  • Blus af met de groentebouillon.
stap 4
  • Verhit dit goed door, meng de groentes er doorheen en verhit vervolgens tot de juiste serveertemperatuur.
stap 5
  • Verdeel de stoof over de borden en garneer met de bieslook, Sakura cress en amandelstukjes.