Bonduelle Food ServiceStoemp en stoof: Caribbean stewhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129296/NLFS0033-hd-be00033_caribbean_stew_l_12751.webpBerry Hoosemans2 kg Groentemix van wortel en pastinaak Bonduelle500 g Haricots verts Minute Bonduelle150 g sjalot, fijn gesneden20 g gember, vers gemalen20 g knoflook, vers gemalen30 g vadouvanpoeder100 g boter2 dl groentebouillongarnering:bieslookSakura cressamandelstukjesLaat de groentemix en haricots verts 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.Fruit de fijn gesneden sjalot met de verse gember, knoflook en vadouvanpoeder in een beetje boter.Blus af met de groentebouillon.Verhit dit goed door, meng de groentes er doorheen en verhit vervolgens tot de juiste serveertemperatuur.Verdeel de stoof over de borden en garneer met de bieslook, Sakura cress en amandelstukjes.

Stoemp en stoof: Caribbean stew
aantal porties :10
ingrediënten
- 2 kg Groentemix van wortel en pastinaak Bonduelle
- 500 g Haricots verts Minute Bonduelle
- 150 g sjalot, fijn gesneden
- 20 g gember, vers gemalen
- 20 g knoflook, vers gemalen
- 30 g vadouvanpoeder
- 100 g boter
- 2 dl groentebouillon
- garnering:
- bieslook
- Sakura cress
- amandelstukjes
Bereidingswijze
stap 1
- Laat de groentemix en haricots verts 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
- Fruit de fijn gesneden sjalot met de verse gember, knoflook en vadouvanpoeder in een beetje boter.
stap 3
- Blus af met de groentebouillon.
stap 4
- Verhit dit goed door, meng de groentes er doorheen en verhit vervolgens tot de juiste serveertemperatuur.
stap 5
- Verdeel de stoof over de borden en garneer met de bieslook, Sakura cress en amandelstukjes.