Bonduelle Food ServiceStoemp en stoof: 1001-groenten tajinehttps://media.bonduelle.com/aprhd_129295/NLFS0032-hd-be00032_1001_vegetable_tajine_l_12750.webpBerry Hoosemans1500 g World Mix Mediterranea Bonduelle400 g Duo van wortel Minute Bonduelle200 g Artisjokken in parten Minute Bonduelle200 g Haricots verts Fijn Minute Bonduelle200 g Kikkererwten sous vide Bonduelle10 tomaten1 dl olijfolie5 st rode uien, grof gesneden4 tl knoflook, vers gemalen5 tl komijn, vers gemalen5 tl kaneel5 tl kurkuma5 tl gemberpoeder300 g gedroogde abrikozennaar smaak toevoegen: groentebouillonpoedergarnering:200 g amandelschaafsel100 g pompoenpittenKikuna cress of Sakura cress50 g gesneden lente-ui10 st pappadumLaat alle vriesvers Bonduelle groenten 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.Giet de kikkererwten af, spoel om met koud water en laat goed uitlekken.Meng alle groenten met elkaar.Plicheer de tomaten en snijd in parten.Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, de knoflook en de kruiden.Voeg vervolgens de tomatenparten, de gedroogde abrikozen en alle Bonduelle groentes toe.Roer het geheel goed door en verhit tot de juiste serveertemperatuur.Voeg wat groentebouillonpoeder naar smaak toe.

Stoemp en stoof: 1001-groenten tajine
aantal porties :10
ingrediënten
- 1500 g World Mix Mediterranea Bonduelle
- 400 g Duo van wortel Minute Bonduelle
- 200 g Artisjokken in parten Minute Bonduelle
- 200 g Haricots verts Fijn Minute Bonduelle
- 200 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
- 10 tomaten
- 1 dl olijfolie
- 5 st rode uien, grof gesneden
- 4 tl knoflook, vers gemalen
- 5 tl komijn, vers gemalen
- 5 tl kaneel
- 5 tl kurkuma
- 5 tl gemberpoeder
- 300 g gedroogde abrikozen
- naar smaak toevoegen: groentebouillonpoeder
- garnering:
- 200 g amandelschaafsel
- 100 g pompoenpitten
- Kikuna cress of Sakura cress
- 50 g gesneden lente-ui
- 10 st pappadum
Bereidingswijze
stap 1
- Laat alle vriesvers Bonduelle groenten 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
- Giet de kikkererwten af, spoel om met koud water en laat goed uitlekken.
stap 3
- Meng alle groenten met elkaar.
stap 4
- Plicheer de tomaten en snijd in parten.
stap 5
- Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, de knoflook en de kruiden.
stap 6
- Voeg vervolgens de tomatenparten, de gedroogde abrikozen en alle Bonduelle groentes toe.
stap 7
- Roer het geheel goed door en verhit tot de juiste serveertemperatuur.
stap 8
- Voeg wat groentebouillonpoeder naar smaak toe.