Bonduelle Food ServiceGuilty groenten: Grilled flammkuchenhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129379/NLFS087-hd-befs087_grilled_flammkuchen_l_14176.webpBerry Hoosemans500 gr Puree van selderij Bonduelle500 gr Groentegrill Andalusië Bonduelle250 gr Borlotti bonen sous vide Bonduelle10 st flammkuchen bodem100 gr crème fraîche1 el truffelolie200 gr Old Amsterdam, geraspt50 takjes Tahoon CressNaar smaak toevoegen:- zoutLaat de puree van selderij en de groentegrill Andalusië 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.Meng de puree van selderij met de crème fraîche en 1 theelepel truffelolie en voeg naar smaak zout toe.Giet de borlotti bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.Smeer het selderij mengsel op de flammkuchen.Verdeel de groentes en bonen over de flammkuchen en bestrooi met geraspte kaas.Verwarm de heteluchtoven tot 270°C en bak de flammkuchen in 3 tot 4 minuten gaar.Besprenkel de flammkuchen met truffelolie en verdeel de Tahoon Cress er overheen.Dresseer de flammkuchen op een bord.

Guilty groenten: Grilled flammkuchen
aantal porties :10
ingrediënten
- 500 gr Puree van selderij Bonduelle
- 500 gr Groentegrill Andalusië Bonduelle
- 250 gr Borlotti bonen sous vide Bonduelle
- 10 st flammkuchen bodem
- 100 gr crème fraîche
- 1 el truffelolie
- 200 gr Old Amsterdam, geraspt
- 50 takjes Tahoon Cress
- Naar smaak toevoegen:
- - zout
Bereidingswijze
stap 1
- Laat de puree van selderij en de groentegrill Andalusië 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
- Meng de puree van selderij met de crème fraîche en 1 theelepel truffelolie en voeg naar smaak zout toe.
stap 3
- Giet de borlotti bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
stap 4
- Smeer het selderij mengsel op de flammkuchen.
stap 5
- Verdeel de groentes en bonen over de flammkuchen en bestrooi met geraspte kaas.
stap 6
- Verwarm de heteluchtoven tot 270°C en bak de flammkuchen in 3 tot 4 minuten gaar.
stap 7
- Besprenkel de flammkuchen met truffelolie en verdeel de Tahoon Cress er overheen.
stap 8
- Dresseer de flammkuchen op een bord.