Guilty groenten: Grilled flammkuchen

Guilty groenten: Grilled flammkuchen

Berry Hoosemans
aantal porties :10

ingrediënten

  • 500 gr Puree van selderij Bonduelle
  • 500 gr Groentegrill Andalusië Bonduelle
  • 250 gr Borlotti bonen sous vide Bonduelle
  • 10 st flammkuchen bodem
  • 100 gr crème fraîche
  • 1 el truffelolie
  • 200 gr Old Amsterdam, geraspt
  • 50 takjes Tahoon Cress
  • Naar smaak toevoegen:
  • - zout

Bereidingswijze

stap 1
  • Laat de puree van selderij en de groentegrill Andalusië 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
  • Meng de puree van selderij met de crème fraîche en 1 theelepel truffelolie en voeg naar smaak zout toe.
stap 3
  • Giet de borlotti bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
stap 4
  • Smeer het selderij mengsel op de flammkuchen.
stap 5
  • Verdeel de groentes en bonen over de flammkuchen en bestrooi met geraspte kaas.
stap 6
  • Verwarm de heteluchtoven tot 270°C en bak de flammkuchen in 3 tot 4 minuten gaar.
stap 7
  • Besprenkel de flammkuchen met truffelolie en verdeel de Tahoon Cress er overheen.
stap 8
  • Dresseer de flammkuchen op een bord.