Bonduelle Food ServiceGuilty groenten: Festive carrot wrapshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129339/NLFS086-hd-befs086_festive_carrot_wraps_l_14175.webpBerry Hoosemans1000 gr Wortelstaafjes minute Bonduelle10 st wortel tortilla wraps (No Fairytales)10 gr lente-ui100 gr yoghurt1 el tahini pasta1 tl tamarinde pasta100 gr tempurameel2 el indian rub kruidenmix10 gr sesamzaadjes, gerooktNaar smaak toevoegen:KnoflookChiliZoutLaat de wortelstaafjes 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.Hang de yoghurt 24 uur van tevoren uit.Was en snijd de lente-uitjes en droog deze goed met een doek.Meng de yoghurt hangop met de tahini pasta en tamarinda pasta. Voeg naar smaak knoflook, chili en zout toe.Meng het tempurameel met de Indian rub kruidenmix en bestrooi hiermee met een zeef de wortelstaafjes. Meng deze totdat ze evenredig gecoat zijn.Frituur de wortelstaafjes vervolgens tot er een krokante laag ontstaat. Serveer deze in de gevouwen tortilla.Garneer met de sesamzaadjes en de yoghurt dip.

Guilty groenten: Festive carrot wraps
aantal porties :10
ingrediënten
- 1000 gr Wortelstaafjes minute Bonduelle
- 10 st wortel tortilla wraps (No Fairytales)
- 10 gr lente-ui
- 100 gr yoghurt
- 1 el tahini pasta
- 1 tl tamarinde pasta
- 100 gr tempurameel
- 2 el indian rub kruidenmix
- 10 gr sesamzaadjes, gerookt
- Naar smaak toevoegen:
- Knoflook
- Chili
- Zout
Bereidingswijze
stap 1
- Laat de wortelstaafjes 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
- Hang de yoghurt 24 uur van tevoren uit.
stap 3
- Was en snijd de lente-uitjes en droog deze goed met een doek.
stap 4
- Meng de yoghurt hangop met de tahini pasta en tamarinda pasta. Voeg naar smaak knoflook, chili en zout toe.
stap 5
- Meng het tempurameel met de Indian rub kruidenmix en bestrooi hiermee met een zeef de wortelstaafjes. Meng deze totdat ze evenredig gecoat zijn.
stap 6
- Frituur de wortelstaafjes vervolgens tot er een krokante laag ontstaat. Serveer deze in de gevouwen tortilla.
stap 7
- Garneer met de sesamzaadjes en de yoghurt dip.