Grazing table: Glorious Texane Peas

Grazing table: Glorious Texane Peas

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 1000 g Texane Bonduelle
  • 250 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
  • 200 g Pépites van kikkererwten en maïs Bonduelle
  • 200 g Zoete aardappelen Bonduelle
  • 10 el crème fraîche
  • 1 rasp van limoen
  • 1 flat bread
  • Naar smaak toevoegen: zout

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de Texane en de zoete aardappelen 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.
recipe.step_two
  • Meng de crème fraîche met de limoenrasp en laat dit 24 uur rusten zodat de smaak goed kan intrekken. Voeg naar smaak zout toe.
recipe.step_three
  • Bereid de Pépites volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel af met koud water en houd gekoeld.
recipe.step_four
  • Giet de kikkererwten af, spoel af met koud water en laat uitlekken.
recipe.step_five
  • Meng de zoete aardappelen, Texane, kikkererwten en Pépites.
recipe.step_six
  • Verhit dit mengsel in de combi oven op 120°C met 10% stoom, gedurende 15 minuten. Voeg naar smaak zout toe.
recipe.step_seven
  • Dresseer de mengeling in een bowl en garneer met het brood en crème fraîche.