Grazing table: Bright veggie soup

Grazing table: Bright veggie soup

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 50 g Pépites van spliterwten en courgette Bonduelle
  • 100 g Garden peas Minute Bonduelle
  • 30 Peultjes Bonduelle
  • 100 g prei
  • 4 stuks sjalot, fijn gesnipperd
  • 1 kg groentebouillon
  • 10 soepstengels
  • Garnering:
  • 10 takjes Affi lla cress
  • 10 takjes Vene cress

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de garden peas en de peultjes 24 uur vantevoren in de koeling ontdooien.
recipe.step_two
  • Snijd de prei in ringen.
recipe.step_three
  • Stoom de prei en de sjalotten 1 minuut en koel terug.
recipe.step_four
  • Bereid de Pépites volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel goed af met koud water en houd gekoeld.
recipe.step_five
  • Maak de groentebouillon en verhit deze goed.
recipe.step_six
  • Vul een mooi glas met de Pépites, garden peas, peultjes, prei en sjalotten en giet er kokend hete bouillon over.
recipe.step_seven
  • Garneer met Affilla en Vene cress en serveer met een soepstengel.