Bonduelle Food ServiceGerstmix salade met komijnekaas en vijghttps://media.bonduelle.com/aprhd_129916/NLFS083-hd-20210514_bonduelle_cereali_27_23088.webpBerry Hoosemans2 kg Granenmix met boerenkool en kikkererwt100 g walnoten3 st peer conference 5 st verse vijg200 gr komijnekaas 200 gr frisee slaWas de frisee sla en laat goed uitlekken.laat de granenmix ontdooien in koeling.Was en snijd de peer in reepjes en was en snijd de vijgen in partjes.Snijd de komijnekaas in repen.Dresseer het geheel op bord en voor take away in disposables.

Gerstmix salade met komijnekaas en vijg
aantal porties :10
ingrediënten
- 2 kg Granenmix met boerenkool en kikkererwt
- 100 g walnoten
- 3 st peer conference
- 5 st verse vijg
- 200 gr komijnekaas
- 200 gr frisee sla
Bereidingswijze
stap 1
- Was de frisee sla en laat goed uitlekken.
stap 2
- laat de granenmix ontdooien in koeling.
stap 3
- Was en snijd de peer in reepjes en was en snijd de vijgen in partjes.
stap 4
- Snijd de komijnekaas in repen.
stap 5
- Dresseer het geheel op bord en voor take away in disposables.