Bonduelle Food ServiceGemarineerde grill maiskolf: smoked garlichttps://media.bonduelle.com/aprhd_129814/NLFS0075-hd-20210223_bonduelle_bbq_18_22004.webpBerry Hoosemans10 st maiskolven gegrild50 g gezouten popcorn1 dl spice oil smoked garlic huacatayEvt. als garnering 1 hele gesnipperde rode ui (alleen voor to go)30 g platte peterselieHaal de halve gegrilde maïskolven uit verpakking bestrijk nog bevroren met de spice oil.Snipper de uien en verdeel over de schaaltjes en garneer met de gezouten popcornVoor directe verkoop: laat rustig ontdooien in verpakking in de koeling. De gast maakt thuis het gerecht warm in oven of op de bbq.Voor uitgifte keuken: ontdooid het gerecht en verhit in heteluchtoven gedurende 8 minuten op 180 graden. Garneer hierna met de cress en hazelnoot crumble. Laat de ui hier achterwege.

Gemarineerde grill maiskolf: smoked garlic
aantal porties :10
ingrediënten
- 10 st maiskolven gegrild
- 50 g gezouten popcorn
- 1 dl spice oil smoked garlic huacatay
- Evt. als garnering
- 1 hele gesnipperde rode ui (alleen voor to go)
- 30 g platte peterselie
Bereidingswijze
stap 1
- Haal de halve gegrilde maïskolven uit verpakking bestrijk nog bevroren met de spice oil.
stap 2
- Snipper de uien en verdeel over de schaaltjes en garneer met de gezouten popcorn
stap 3
- Voor directe verkoop: laat rustig ontdooien in verpakking in de koeling. De gast maakt thuis het gerecht warm in oven of op de bbq.
stap 4
- Voor uitgifte keuken: ontdooid het gerecht en verhit in heteluchtoven gedurende 8 minuten op 180 graden. Garneer hierna met de cress en hazelnoot crumble. Laat de ui hier achterwege.