Gemarineerde grill maiskolf: smoked garlic

Gemarineerde grill maiskolf: smoked garlic

Berry Hoosemans
aantal porties :10

ingrediënten

  • 10 st maiskolven gegrild
  • 50 g gezouten popcorn
  • 1 dl spice oil smoked garlic huacatay
  • Evt. als garnering
  • 1 hele gesnipperde rode ui (alleen voor to go)
  • 30 g platte peterselie

Bereidingswijze

stap 1
  • Haal de halve gegrilde maïskolven uit verpakking bestrijk nog bevroren met de spice oil.
stap 2
  • Snipper de uien en verdeel over de schaaltjes en garneer met de gezouten popcorn
stap 3
  • Voor directe verkoop: laat rustig ontdooien in verpakking in de koeling. De gast maakt thuis het gerecht warm in oven of op de bbq.
stap 4
  • Voor uitgifte keuken: ontdooid het gerecht en verhit in heteluchtoven gedurende 8 minuten op 180 graden. Garneer hierna met de cress en hazelnoot crumble. Laat de ui hier achterwege.