Bonduelle Food ServiceEasy Vegan: Sweet chili corn nuggetshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129305/NLFS042-hd-be00042_sweet_chili_corn_nuggest_l_12770.webpBerry Hoosemans200 g Crispy maïs sous vide Bonduelle500 g tempura mix500 g panko350 g maïsmeel, voorgekookt6 el olie1 st ui, gesnipperd5 st lente -ui1 tl knoflook, vers gemalen1,3 l water10 g bieslook, vers gesneden10 el mayonaise, vegan 1 el tahini pastafrituurolie Naar smaak toevoegen: zout, peperVerhit de olie en voeg de gesnipperde ui toe. Voeg daarna de maïs, 4 stuks fijn gesneden lente-ui, de knoflook en als laatste het water toe.Breng dit aan de kook.Voeg al roerend maïsmeel toe.Verwarm het geheel op medium vuur gedurende 10 minuten totdat het begint te binden. Voeg dan de gesneden bieslook toe.Zet het vuur laag en laat gedurende 30 minuten doorgaren. Laat de polenta vervolgens een beetje afkoelen en stort dit op een bakplaat.Of giet de polenta uit over een bakplaat (1 cm dikte) en gaar in de oven verder op 120C met 10% stoom gedurende 30 minuten.Laat de polenta afkoelen en snijd in model (sticks).Meng de mayonaise met de tahini pasta.

Easy Vegan: Sweet chili corn nuggets
aantal porties :10
ingrediënten
- 200 g Crispy maïs sous vide Bonduelle
- 500 g tempura mix
- 500 g panko
- 350 g maïsmeel, voorgekookt
- 6 el olie
- 1 st ui, gesnipperd
- 5 st lente -ui
- 1 tl knoflook, vers gemalen
- 1,3 l water
- 10 g bieslook, vers gesneden
- 10 el mayonaise, vegan
- 1 el tahini pasta
- frituurolie
- Naar smaak toevoegen: zout, peper
Bereidingswijze
stap 1
- Verhit de olie en voeg de gesnipperde ui toe. Voeg daarna de maïs, 4 stuks fijn gesneden lente-ui, de knoflook en als laatste het water toe.
stap 2
- Breng dit aan de kook.
stap 3
- Voeg al roerend maïsmeel toe.
stap 4
- Verwarm het geheel op medium vuur gedurende 10 minuten totdat het begint te binden. Voeg dan de gesneden bieslook toe.
stap 5
- Zet het vuur laag en laat gedurende 30 minuten doorgaren. Laat de polenta vervolgens een beetje afkoelen en stort dit op een bakplaat.
stap 6
- Of giet de polenta uit over een bakplaat (1 cm dikte) en gaar in de oven verder op 120C met 10% stoom gedurende 30 minuten.
stap 7
- Laat de polenta afkoelen en snijd in model (sticks).
stap 8
- Meng de mayonaise met de tahini pasta.