Bonduelle Food ServiceEasy Vegan: Bonenburgerhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129303/NLFS040-hd-be00040_beanburger_l_12766.webpBerry Hoosemans600 g Borlotti Bonen sous vide Bonduelle 600 g Rode Kidneybonen sous vide Bonduelle 250 g Kikkererwten sous vide Bonduelle 1 tl knoflookpoeder1 tl uienpoeder10 el paneermeel5 el havervlokken100 g rijstmeel9 el Engelse steak saus (HP saus)200 g ui, in ringen10 st Hamburgerbuns (Jumbo)10 el vegan mayonaise30 plakken coeur de boeuf tomaat20 blaadjes kropsla10 plakken vegan “kaas”rijstolieNaar smaak toevoegen: zoutGiet de peulvruchten af, spoel met koud water en laat vervolgens goed uitlekken.Prak de borlotti bonen, rode kidneybonen en de kikkererwten tot een grove structuur.Voeg de knoflook- en uienpoeder samen met de paneermeel, havervlokken, rijstmeel en de steaksaus toe. Voeg naar smaak zout toe.Meng het geheel en druk aan in een ronde vorm tot burgers (+/- 10 tot 12 cm doorsnede).Verwarm de rijstolie en bak de bonenburgers aan beide kanten goudbruin.Bak de uienringen.Snijd de broodjes doormidden, rooster de binnenkant mooi goudbruin en besmeer met de mayonaise.Maak de hamburger af met de plakjes ui, tomaat, sla en de vegan kaas.

Easy Vegan: Bonenburger
aantal porties :10
ingrediënten
- 600 g Borlotti Bonen sous vide Bonduelle
- 600 g Rode Kidneybonen sous vide Bonduelle
- 250 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 10 el paneermeel
- 5 el havervlokken
- 100 g rijstmeel
- 9 el Engelse steak saus (HP saus)
- 200 g ui, in ringen
- 10 st Hamburgerbuns (Jumbo)
- 10 el vegan mayonaise
- 30 plakken coeur de boeuf tomaat
- 20 blaadjes kropsla
- 10 plakken vegan “kaas”
- rijstolie
- Naar smaak toevoegen: zout
Bereidingswijze
stap 1
- Giet de peulvruchten af, spoel met koud water en laat vervolgens goed uitlekken.
stap 2
- Prak de borlotti bonen, rode kidneybonen en de kikkererwten tot een grove structuur.
stap 3
- Voeg de knoflook- en uienpoeder samen met de paneermeel, havervlokken, rijstmeel en de steaksaus toe. Voeg naar smaak zout toe.
stap 4
- Meng het geheel en druk aan in een ronde vorm tot burgers (+/- 10 tot 12 cm doorsnede).
stap 5
- Verwarm de rijstolie en bak de bonenburgers aan beide kanten goudbruin.
stap 6
- Bak de uienringen.
stap 7
- Snijd de broodjes doormidden, rooster de binnenkant mooi goudbruin en besmeer met de mayonaise.
stap 8
- Maak de hamburger af met de plakjes ui, tomaat, sla en de vegan kaas.