Easy Vegan: Sweet chili corn nuggets

Easy Vegan: Sweet chili corn nuggets

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 200 g Crispy maïs sous vide Bonduelle
  • 6 el olie
  • 1 st ui, gesnipperd
  • 5 st lente -ui
  • 1 tl knoflook, vers gemalen
  • 1,3 l water
  • 350 g maïsmeel, voorgekookt
  • 10 g bieslook, vers gesneden
  • 10 el mayonaise, vegan
  • 1 el tahini pasta
  • 500 g tempura mix
  • 500 g panko
  • frituurolie
  • Naar smaak toevoegen: zout, peper

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Verhit de olie en voeg de gesnipperde ui toe. Voeg daarna de maïs, 4 stuks fijn gesneden lente-ui, de knoflook en als laatste het water toe.
recipe.step_two
  • Breng dit aan de kook.
recipe.step_three
  • Voeg al roerend maïsmeel toe.
recipe.step_four
  • Verwarm het geheel op medium vuur gedurende 10 minuten totdat het begint te binden. Voeg dan de gesneden bieslook toe.
recipe.step_five
  • Zet het vuur laag en laat gedurende 30 minuten doorgaren. Laat de polenta vervolgens een beetje afkoelen en stort dit op een bakplaat.
recipe.step_six
  • Of giet de polenta uit over een bakplaat (1 cm dikte) en gaar in de oven verder op 120C met 10% stoom gedurende 30 minuten.
recipe.step_seven
  • Laat de polenta afkoelen en snijd in model (sticks).
recipe.step_eight
  • Meng de mayonaise met de tahini pasta.