Bunny Chow

Bunny Chow

Berry Hoosemans

ingrediënten

  • 500 gr Bonduelle duo van wortel Minute
  • 500 gr Bonduelle rode en gele paprika gegrild Service
  • 500 gr Bonduelle groene kikkererwten Service
  • 500 gr Bonduelle maïskorrels crispy Sous Vide
  • 10 stuks zuurdesem brood
  • 100 ml vetstof
  • 1,3 kg Quorn vegan fillet
  • 200 gr groene currypasta
  • 1,5 l kokosmelk
  • 20 gr platte peterselie

Bereidingswijze

stap 1
  • Ontdooi de wortel, paprika en groene kikkererwten. Giet de maïskorrels af.
stap 2
  • Bak het zuurdesem brood en laat goed afkoelen. Snijd de toppen van het brood af, bewaar deze en hol vervolgens de broden uit.
stap 3
  • Verhit ondertussen de vetstof in de pan en bak de vegan fillet.
stap 4
  • Voeg de groene currypasta toe, bak 2 minuten mee. Schenk de kokosmelk erbij, gevolgd door de wortel, paprika, groene kikkererwten en maïskorrels.
stap 5
  • Schep het geheel in de broden en top af met takjes platte peterselie.