Bonduelle Food ServiceBunny Chowhttps://media.bonduelle.com/aprhd_246082/NLFS14996-hd-Bunny%2520chow%25202.webpBerry Hoosemans500 gr Bonduelle duo van wortel Minute500 gr Bonduelle rode en gele paprika gegrild Service500 gr Bonduelle groene kikkererwten Service500 gr Bonduelle maïskorrels crispy Sous Vide10 stuks zuurdesem brood 100 ml vetstof 1,3 kg Quorn vegan fillet 200 gr groene currypasta 1,5 l kokosmelk 20 gr platte peterselieOntdooi de wortel, paprika en groene kikkererwten. Giet de maïskorrels af.Bak het zuurdesem brood en laat goed afkoelen. Snijd de toppen van het brood af, bewaar deze en hol vervolgens de broden uit.Verhit ondertussen de vetstof in de pan en bak de vegan fillet.Voeg de groene currypasta toe, bak 2 minuten mee. Schenk de kokosmelk erbij, gevolgd door de wortel, paprika, groene kikkererwten en maïskorrels.Schep het geheel in de broden en top af met takjes platte peterselie.

Bunny Chow
ingrediënten
- 500 gr Bonduelle duo van wortel Minute
- 500 gr Bonduelle rode en gele paprika gegrild Service
- 500 gr Bonduelle groene kikkererwten Service
- 500 gr Bonduelle maïskorrels crispy Sous Vide
- 10 stuks zuurdesem brood
- 100 ml vetstof
- 1,3 kg Quorn vegan fillet
- 200 gr groene currypasta
- 1,5 l kokosmelk
- 20 gr platte peterselie
Bereidingswijze
stap 1
- Ontdooi de wortel, paprika en groene kikkererwten. Giet de maïskorrels af.
stap 2
- Bak het zuurdesem brood en laat goed afkoelen. Snijd de toppen van het brood af, bewaar deze en hol vervolgens de broden uit.
stap 3
- Verhit ondertussen de vetstof in de pan en bak de vegan fillet.
stap 4
- Voeg de groene currypasta toe, bak 2 minuten mee. Schenk de kokosmelk erbij, gevolgd door de wortel, paprika, groene kikkererwten en maïskorrels.
stap 5
- Schep het geheel in de broden en top af met takjes platte peterselie.