Bonduelle Food ServiceBuddha Bowl: Tropical taste bowlhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129265/NLFS0001-hd-be00001_tropical_taste_bowl_l_12679.webpBerry Hoosemans500 g Kikkererwten sous vide Bonduelle500 g Garden Peas minute Bonduelle500 g Geraspte Wortelen sous vide Bonduelle500 g Crispy Maïs sous vide Bonduelle500 g sushirijst100 g frisée sla500 g mango5 st avocadosushi azijntoppingssesam, wit en zwartyuzu dressingwasabifurikakekorianderzalm, rauwStoom de garden peas voor 2 minuten en koel snel terug.Giet de kikkererwten, geraspte wortelen en crispy maïs af en spoel deze.Kook de sushirijst. Breng deze daarna op smaak met sushi azijn en laat de rijst afkoelen.Schil en snijd de avocado en mango.Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.Verdeel de toppings over de bowls.

Buddha Bowl: Tropical taste bowl
aantal porties :10
ingrediënten
- 500 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
- 500 g Garden Peas minute Bonduelle
- 500 g Geraspte Wortelen sous vide Bonduelle
- 500 g Crispy Maïs sous vide Bonduelle
- 500 g sushirijst
- 100 g frisée sla
- 500 g mango
- 5 st avocado
- sushi azijn
- toppings
- sesam, wit en zwart
- yuzu dressing
- wasabi
- furikake
- koriander
- zalm, rauw
Bereidingswijze
stap 1
- Stoom de garden peas voor 2 minuten en koel snel terug.
stap 2
- Giet de kikkererwten, geraspte wortelen en crispy maïs af en spoel deze.
stap 3
- Kook de sushirijst. Breng deze daarna op smaak met sushi azijn en laat de rijst afkoelen.
stap 4
- Schil en snijd de avocado en mango.
stap 5
- Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
stap 6
- Verdeel de toppings over de bowls.