Bonduelle Food ServiceBagel met gegrilde paprika, vega kipstukjes en roomkaashttps://media.bonduelle.com/aprhd_134215/NL10003-hd-bonduelle_food_service_recette_bagel_duo_poivrons_poulet_web_20579_25658.webpJ. Leniaud1 kg duo gegrilde paprika reepjes Bonduelle200 g Rucola10 st bagels met zaden700 g Vega kipstukjes100 g olijfolie350 g Roomkaas10 cl Basicilum50 g PijnboompittenNaar smaak: Zout en peperOntdooi de duo gegrilde paprika reepjes, voeg het zout toe en besprenkel met olijfolie.Rooster de bagels.Besmeer de bagels met roomkaas.Beleg de bagels en eindig met de rucola en pijnboompitten.

Bagel met gegrilde paprika, vega kipstukjes en roomkaas
ingrediënten
- 1 kg duo gegrilde paprika reepjes Bonduelle
- 200 g Rucola
- 10 st bagels met zaden
- 700 g Vega kipstukjes
- 100 g olijfolie
- 350 g Roomkaas
- 10 cl Basicilum
- 50 g Pijnboompitten
- Naar smaak: Zout en peper
Bereidingswijze
stap 1
- Ontdooi de duo gegrilde paprika reepjes, voeg het zout toe en besprenkel met olijfolie.
stap 2
- Rooster de bagels.
stap 3
- Besmeer de bagels met roomkaas.
stap 4
- Beleg de bagels en eindig met de rucola en pijnboompitten.