Bonduelle Food Service24/7 groenten: Colorful asian soup with maïs and chickpeashttps://media.bonduelle.com/aprhd_129351/NLFS096-hd-befs096_colorful_asian_soup_with_mais_and_chickpeas_l_14185.webpBerry Hoosemans500 g Wok Indonesia Bonduelle450 g Crispy maïs sous vide Bonduelle450 g Kikkererwten sous vide Bonduelle500 g ramen noodles2 dl sushi azijn1 tl knoflook10 dl water30 ml légumes liquid concentrate (CHEF)15 ml mushroom liquid concentrate (CHEF)40 ml dashiGarnering:5 st eieren100 g lente-ui- gebakken uitjes- Zorri Cress- korianderLaat de Wok Indonesia 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.Kook de noodles volgens de instructie op de verpakking. Spoel de noodles koud af en marineer ze met de azijn en knoflook.Kook de eieren en spoel ze koud af. Pel en halveer de eieren. Houd ze gekoeld.Giet de maïs en de kikkererwten af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.Snijdt de lente-ui in schijfjes.Meng de groentebouillon, het water, de légumes liquid concentrate, de mushroom liquid concentrate en de dashi. Verwarm deze bouillon.Verhit de wok Indonesia, maïs en de kikkererwten in de oven op 120°C met 20% stoom op de combi stand gedurende 5 minuten. Verdeel de groenten en de noodles over de bowls.Verdeel de bouillon over de bowls. Garneer met ei, lente-ui, gebakken uitjes, de Zorri Cress en de koriander.

24/7 groenten: Colorful asian soup with maïs and chickpeas
aantal porties :10
ingrediënten
- 500 g Wok Indonesia Bonduelle
- 450 g Crispy maïs sous vide Bonduelle
- 450 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
- 500 g ramen noodles
- 2 dl sushi azijn
- 1 tl knoflook
- 10 dl water
- 30 ml légumes liquid concentrate (CHEF)
- 15 ml mushroom liquid concentrate (CHEF)
- 40 ml dashi
- Garnering:
- 5 st eieren
- 100 g lente-ui
- - gebakken uitjes
- - Zorri Cress
- - koriander
Bereidingswijze
stap 1
- Laat de Wok Indonesia 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
stap 2
- Kook de noodles volgens de instructie op de verpakking. Spoel de noodles koud af en marineer ze met de azijn en knoflook.
stap 3
- Kook de eieren en spoel ze koud af. Pel en halveer de eieren. Houd ze gekoeld.
stap 4
- Giet de maïs en de kikkererwten af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
stap 5
- Snijdt de lente-ui in schijfjes.
stap 6
- Meng de groentebouillon, het water, de légumes liquid concentrate, de mushroom liquid concentrate en de dashi. Verwarm deze bouillon.
stap 7
- Verhit de wok Indonesia, maïs en de kikkererwten in de oven op 120°C met 20% stoom op de combi stand gedurende 5 minuten. Verdeel de groenten en de noodles over de bowls.
stap 8
- Verdeel de bouillon over de bowls. Garneer met ei, lente-ui, gebakken uitjes, de Zorri Cress en de koriander.