Bonduelle Food ServiceGroentemacedoine sous vide
Door middel van het door Bonduelle gepatenteerde sous vide stoomproces zijn de groenten onder vacuüm bereid. Hierdoor zit er minder vocht en meer groenten in het blik. Deze groenten hebben hierdoor een natuurlijke en krokante bite en een beter behoud van smaak, kleur, geur en voedingswaarde4/1Légumes appertisés static

In stock

Groentemacedoine sous vide


familie : Mélanges
beschikbaarheid : Het hele jaar verkrijgbaar
Date of minimum durability : 30 maanden
netto uitlekgewicht : 2000 g
totaal nettogewicht : 2235 g
warm of koud gebruik : Warme of koude bereiding
type dieet : Lacto-ovo-vegetarisme, veganistisch, vegetarisch
MEER INFORMATIE
Door middel van het door Bonduelle gepatenteerde sous vide stoomproces zijn de groenten onder vacuüm bereid. Hierdoor zit er minder vocht en meer groenten in het blik. Deze groenten hebben hierdoor een natuurlijke en krokante bite en een beter behoud van smaak, kleur, geur en voedingswaarde
bereidingswijze

ingrediënten
Groene groenten 50% (doperwten, sperziebonen, groene peulbonen), wortel, koolraap, water, zout, suiker, zuurteregelaar: melkzuur - E575, zuurteregelaar : citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur.
bewaartemperatuur
Bewaren bij kamertemperatuur, zie houdbaarheidsdatum op verpakking.