Leer plant-based koken als een pro!

Vragen jouw gasten ook steeds vaker om plantaardige gerechten? En, vraag je je daarom af wat je het beste op de kaart kunt zetten om hen te verrassen? Misschien een gerecht vol van smaak, vullend en met een gezonde marge? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Want, speciaal voor de chef introduceert Bonduelle Greenology!

Greenology is het inspiratieplatform door professionals voor professionals dat jou als chef gaat helpen met de uitdagingen die komen kijken bij het bereiden van smaakvolle, inspirerende & voedzame plantaardige gerechten.

Ben jij klaar voor jouw first (of next) step in de plant-based keuken?

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, smaakvolle recepten, exclusieve online masterclasses en nog veel meer. 


Word gratis greenology member

Wat biedt Greenology jou?

Alles wat je als chef wilt weten over plantaardige voeding vind je in Greenology. We geven je antwoorden en inzichten over de plantaardige trends en laten je zien hoe jij deze toe kunt passen in jouw keuken. Want, plant-based is geen tijdelijke hype maar een steeds relevanter wordend topic voor jouw gasten en dus ook voor jou.

Inspireren doen we niet alleen met recepten. Dit gaat veel verder. We bieden masterclasses online en offline voor de beginnende en gevorderde chef. Deze gaan over de kennis van zowel kooktechnieken als nutritionele aspecten van de plantaardige keuken. Want, hoe creëer je nou een goede maaltijd met volwaardige eiwitten voor een gast die geen vlees of vis eet? Je leert het allemaal bij Greenology.

Vanuit Greenology werken we samen met diverse chefs uit de Benelux met de juiste plant-based skills. Naast smaakvol is gezond ook een belangrijk onderwerp dat met name rond het lunchmoment erg relevant is. Dit gezonde en verantwoorde aspect van de nutritionele onderbouwing van een gerecht vind je terug in onze modules/sessies die ontwikkeld zijn in samenwerking met een ervaren Vitaloog.