Minute Tijd voor iets anders

Het zijn pittige tijden voor de horeca. Achter de schermen slim en efficiënt werken is essentieel om in deze tijd je restaurant draaiende te kunnen houden. Met Bonduelle Minute helpen we je een handje. Je werkt snel, hygiënisch en budgetvriendelijk met een assortiment van gestoomde groente, peulvruchten en granen. Het is slechts een kwestie van portioneren, verwarmen, op smaak brengen en serveren. Door op deze manier te werken bespaar je op je kosten en beperk je de derving tot een minimum. Wees scherp op je rendement en kies voor Minute.

De voordelen van Minute

Waar gebruik jij de extra tijd voor? 

De vraag van gasten naar vegetarische gerechten neemt alsmaar toe. Steeds meer chefs gaan dan ook de uitdaging aan om smaakvolle en gebalanceerde vegetarische gerechten te serveren. De basis voor een dergelijk gerecht bestaat uit koolhydraten, proteïnen en vetten. Met een aantrekkelijk selectie van vegetarische gerechten en producten bereik je gasten die je voorheen niet kon bedienen. Stel gerechten samen zonder gebruik van vlees of vis, maar met evenwaardige vegetarische proteïnen. Daag jezelf uit en ontdek nieuwe smaken en texturen in de vegetarische keuken!

Tijd voor inspiratie...

Download hieronder het Minute receptenboekje en ontdek alle mogelijkheden!

Het Bonduelle Minute assortiment bestaat al uit meer dan 40 vriesverse groenten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze producten: