sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Pers

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

Home > Pers
Pers

Perscontacten:
Anne-Sophie JOLY – RP carrées – Tél. 003 28 52 00 56 – asophie.joly@rp-carrees.com

Nieuwe producten: Salades Traiteur, Bonduelle Food Service heeft haar gamma vis- en vleessalades vernieuwd (decembre 2009)

Nieuwe producten: Salades Traiteur, Bonduelle Food Service heeft

Vissalades (op basis van surimi, garnalen, zeevruchten) en vleessalades (cervelaat, Piémontaise…) zijn klassieke buffetgerechten die een vaste plaats in dit segment hebben verworven. Bonduelle Food Service heeft haar 9 gerechten uit dit gamma volledig vernieuwd. Dit geldt zowel voor de ingrediënten als voor de samenstelling van de sauzen. Het resultaat mag er zijn: deze smakelijke nieuwe gerechten van hoge kwaliteit, die vanaf januari 2010 in de ...

Lees meer
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Rode bietensalade in mosterdsaus 2,5 Kg
()

Rode bietensalade in mosterdsaus 2,5 Kg

Een mosterdvinaigrette salade met authentieke smaak
> Lees meer

 
uw inspiratiebron