sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Nuttige links

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

Nuttige links

Institut Paul Bocuse

Managementopleiding voor de hotelsector, de cateringsector en culinaire kunsten.

Het Institut Paul Bocuse leidt op voor beroepen in de hotelsector, de cateringsector en de culinaire kunsten. In deze opleiding worden traditie en moderne tijd, vernieuwing en onderzoek met elkaar verenigd. Het curriculum omvat de technische knowhow en managementvaardigheden die nodig zijn om te voorzien in de huidige en toekomstige behoeften van de professie op internationaal niveau.

www.institutpaulbocuse.com

HET VOEDINGSCENTRUM

Alles over voeding en gezondheid.

www.voedingscentrum.nl
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Witte bonen 4/4
(Peulvruchten)

Bij Bonduelle worden de groenten met de grootste zorg verbouwd en geoogst, met respect voor de...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron