sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Tartaar van rode bietjes met sesamzaadjes"

Type gerecht : Koud voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 10 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :

  • 800 g Rode bietensalade in blokjes, EasyBag van Bonduelle Food Service
  • 60 g sjalotjes
  • 1,5 dl zonnebloemolie
  • 35 g mierikswortel
  • 0,4 dl wijnazijn
  • Zout - peper uit de molen
  • 20 g sesamzaadjes



Bereiding :

  • Snijd de sjalotjes fijn.
  • Bereid de vinaigrettesaus met de mierikswortel.
  • De blokjes rode biet mengen met de vinaigrettesaus en de sjalotjes en koel wegzetten.
  • De sesamzaadjes goudbruin laten kleuren in de oven.
  • De tartaar van rode bietjes in glazen scheppen en bestrooien met sesamzaadjes.


Tips : U kunt eventueel onder in het glas een laagje verse geitenkaas toevoegen.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Tartaar van tomaten met sint-jakobsvruchten en sap van citrusvruchten

Snijd de sjalotjes fijn, konfijt ze in een sauteerpan met de olijfolie en de suiker en breng op...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron