sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Zomerse quiche"

Type gerecht : Warm voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 15 minuten
Gaartijd : 30 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1 kg Cordiale Tonic Minute van Bonduelle Food Service
  • 2 st hartige taartbodem
  • 0,2 l melk
  • 0,1 l vloeibare room
  • 3 eieren
  • 50 g mozzarella
  • 40 g pijnboompitten
  • Zout - witte peper - nootmuskaat


Bereiding :
  • Klop de melk, de room en de eieren door elkaar en breng op smaak met de kruiden.
  • Verdeel de Cordiale Tonic Minute van Bonduelle Food Service over de taartbodems.
  • Bestrooi met de pijnboompitten en de mozzarella.
  • Schenk het room-eiermengsel eroverheen.
  • Bak de quiches gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C.
  • Opmaken.

Tips : In plaats van mozzarella kunt u ook kaas uit uw eigen streek gebruiken om dit gerecht een persoonlijk tintje te geven.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron