sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Marinade van gegrilde paprika's"

Type gerecht : Koud voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 10 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1 kg Duo van gegrilde halve paprika’s van Bonduelle Food Service
  • 2 dl olijfolie
  • 0,5 dl balsamicoazijn
  • 8 g zout
  • Peper uit de molen
  • Basilicum


Bereiding :
  • Snijd de gegrilde paprika’s van Bonduelle Food Service als ze nog bevroren zijn in dikke repen en verdeel ze over een gastronorm.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Besprenkelen met olijfolie en balsamicoazijn.
  • Minimaal 4 uur in de koelkast plaatsen.
  • Opmaken en bestrooien met fijngesneden basilicum.

Tips : U kunt ditzelfde recept ook bereiden met gegrilde aubergines en gegrilde courgettes, als u een "antipasti" buffet wilt maken.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron