sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Schorseneren met Parmezaanse kaassau"

Type gerecht : Warm voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : ,
Bereidingstijd : 20 minuten
Gaartijd : 10 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1 kg Schorseneren, EasyBag Bonduelle Food Service
  • 40 g boter
  • 2,5 dl bechamelsaus
  • 15 g Parmezaanse kaas
  • 0,7 dl vloeibare room
  • Zout - witte peper
  • 50 g bieslook


Bereiding :
  • Bereid de bechamelsaus, voeg de Parmezaanse kaas en de vloeibare room toe, en breng op smaak.
  • Bak de schorseneren van Bonduelle Food Service in de boter op een flink vuur totdat ze lichtbruin kleuren.
  • Leg de schorseneren op een schaal en bestrijk ze met de Parmezaanse kaassaus.
  • Garneer het gerecht met bieslook.

Tips : Laat de schorseneren goed uitlekken voordat u ze gaat bakken; het is niet nodig dit product te wassen!
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron