sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Zomers voorafje"

Type gerecht : Koud voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 10 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 300 g Tartaar van courgettes van Bonduelle Food Service
  • 400 g kwark, 0% vet
  • 50 g sjalotjes
  • Dragon
  • 100 g tomatenpuree
  • Zout - peper uit de molen


Bereiding :
  • Meng de kwark met de fijngesneden sjalotjes en de fijngehakte dragon en breng op smaak met zout en peper.
  • Schep in amuseglaasjes of gewone glazen eerst een laag tartaar van courgettes van Bonduelle Food Service, vervolgens een laag kwark en eindig met de tomatenpuree.
  • Gekoeld opdienen.

Tips : De tartaar voor gebruik goed doorroeren en niet al te koud serveren.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Espuma van wortel met chocolade

Verwarm de wortelpuree van Bonduelle Food Service in de heteluchtoven. Op smaak brengen met...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron