sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen, kalfszwezerik en knolselder-salie puree"

Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen en kalfszwezerik
Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : Bospaddenstoelenmengeling deluxe 1kg, puree van selderij 2,5kg
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
1,5 kg kalfszwezeriken (hart)
court bouillon
peper en zout
bloem
2 kg Bladspinazie Mille Feuilles Ready-to-HeaT
1 dl phase roomboter
1 kg aardappelen kruimig
1 kg Puree van selderij Ready-to-Heat
2 dl kookroom
50 gr roomboter gesmolten
10 gr fijngesneden salie
1 kg Bospaddestoelenmengeling basics
5 dl port-sjalotsaus


Bereiding :

• Spoel de kalfszwezerik in gezouten water, pocheer daarna in een court bouillon en laat hierin afkoelen.

• Ontdoe van de vliezen. Snijd ze in medaillons, peper, zout en bloem ze en bak vervolgens krokant.

• Laat de bladspinazie Mille Feuilles vantevoren ontdooien en uitlekken en meng met de phase, peper

en zout.

• Kook de aardappelen, pureer en meng met de reeds ontdooide puree van selderij, de room en gesmolten boter.

• Breng op smaak met zout en de fijngesneden salie en houd warm.

• Bak de bospaddestoelen in boter gaar en voeg naar smaak peper en zout toe en houdt warm.

• Verwarm de port-sjalotsaus en houdt warm.

• Verhit de bladspinazie in de oven op 120 graden met 10% stoom gedurende 5 minuten.

• Maak een bedje van de bladspinazie en leg hierop de gebakken kalfszwezerik.

• Portioneer de gebakken bospaddestoelen en de knolselder-saliepuree en verdeel de saus op het bord.


BONDUELLE FOOD SERVICE

> Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen, kalfszwezerik en knolselder-salie puree

Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen en kalfszwezerik

• Spoel de kalfszwezerik in gezouten water, pocheer daarna in een court bouillon en laat h...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron