sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Gemarineerde schorseneren en rode bietenblokjes, haricots verts, gepofte aardappeltjes en Duke of Bershire filet"

Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : Rode bietensalade blokjes 5s, schorseneren 5s, haricots verts extra fijn (> 6,5 mm) minute 2,5 kg
Aantal porties : 10
Ingrediënten :

(10 personen)

500 gr SCHORSENEREN EASYBAG

500 gr RODE BIETENBLOKJES SOUS VIDE

2 dl gluhwein

100 gr suiker

50 gr rode uienconfit (kant en klaar)

1 kg HARICOT VERTS EXTRA FIJN MINUTE

1 dl phase roomboter

6 gr zout

1 kg rozeval aardappelen

1 dl olijfolie

5 gram thijm

5 dl rode wijnsaus

10x +/-200 gr Duke of Berkshire filet pure



Bereiding :

• Giet de schorseneren af, laat uitlekken en meng met de rode bietenblokjes en het weinige vocht dat aanwezig is. Meng de gluhwein met de suiker en breng aan de kook zodat de alcohol verdampt en de suiker oplost. Meng dit vervolgens met de schorseneren en rode biet en verhit tot serveertemperatuur. Garneer met de rode uienconfit op het bord.

• Meng de haricots verts vanuit diepvries met de phase roomboter en zout en verhit in een combisteamer op 120 graden met 20% stoom gedurende 5 minuten.

• Snijd de rozeval aardappelen in vieren en kook net gaar in water met zout. Meng ze nog warm met olijfolie en thijm en pof in een heteluchtoven goudbruin op 220 graden, in zo’n 10 tot 15 minuten.

• Verwarm de rode wijnsaus.

• Peper en zout de Duke of Berkshire filets en bak tot mooi rosé van binnen en snijd in medaillons.
Dresseer het geheel op bord.

BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron