sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Gegratineerde groenten met mosterd"

Type gerecht : Bijgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 20 minuten
Gaartijd : 30 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1,5 kg Koninginnemelange Minute van Bonduelle Food Service
  • 0,8 l melk
  • 0,2 l room
  • 70 g meel
  • 90 g boter
  • 15 g mosterd
  • 150 g gruyèrekaas, geraspt
  • Zout
  • Witte peper
  • Nootmuskaat


Bereiding :
  • Bereid een bechamelsaus en voeg de room toe.
  • Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat en tot slot de mosterd toevoegen.
  • Meng de Koninginnemelange Minute van Bonduelle Food Service en de saus door elkaar.
  • Schep het mengsel in een ovenschaal of een gastronorm en bestrooi met de geraspte gruyère.
  • Gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C bakken.
  • Zeer heet opdienen.

Tips : Aangezien de groenten reeds gekookt zijn, kunt u ze van tevoren zowel bevroren als ontdooid met de saus vermengen. Dit gerecht is ideaal om bij gepocheerde vis of wit vlees te serveren.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen, kalfszwezerik en knolselder-salie puree

Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen en kalfszwezerik

• Spoel de kalfszwezerik in gezouten water, pocheer daarna in een court bouillon en laat h...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron