sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Penne met vier soorten groente"

Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 10 minuten
Gaartijd : 10 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 800 g 4-Seizoenenmelange Minute van Bonduelle Food Service
  • 2 dl olijfolie
  • 800 g penne, gekookt
  • 2,5 dl vloeibare room
  • 60 g Parmezaanse kaas, geschaafd
  • Zout - witte peper


Bereiding :
  • Roerbak de 4-Seizoenenmelange Minute van Bonduelle Food Service in de olijfolie.
  • Voeg de penne toe verwarm het geheel gedurende 7 minuten.
  • Schenk de room erbij, breng op smaak met zout en peper en laat op laag vuur nog 3 minuten doorwarmen.
  • Op de borden scheppen en bestrooien met krullen Parmezaanse kaas.

Tips : U kunt eventueel een paar rivierkreeftjes of gamba´s aan dit gerecht toevoegen.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Espuma van wortel met chocolade

Verwarm de wortelpuree van Bonduelle Food Service in de heteluchtoven. Op smaak brengen met...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron