sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Spaanse Romanobonen"

Type gerecht : Bijgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : ,
Bereidingstijd : 10 minuten
Gaartijd : 7 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1,5 kg Romanobonen Minute van Bonduelle Food Service
  • 1 dl olijfolie
  • 150 g rauwe ham, in dikke plakken
  • 200 g gesneden uien van Bonduelle Food Service
  • Zout
  • Witte peper
  • Spaanse peper


Bereiding :
  • Bak de gesneden uien van Bonduelle Food Service bruin in de olijfolie en voeg de vooraf in blokjes gesneden ham toe.
  • De Romanobonen toevoegen en 7 minuten verwarmen.
  • Op smaak brengen met zout, witte peper en Spaanse peper.
  • Opmaken.

Tips : Dit gerecht is ideaal om bij gebraden kip of ander wit vlees te serveren.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Marinade van gegrilde paprika's

Snijd de gegrilde paprika’s van Bonduelle Food Service als ze nog bevroren zijn in dikke repen en ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron