sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Choufflade"

Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 15 minuten
Gaartijd : 25 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1,5 kg Bloemkoolroosjes Minute van Bonduelle Food Service
  • 1,5 l bechamelsaus
  • 200 g emmentaler, geraspt
  • 1 kg koolvisfilet
  • 1 dl visbouillon
  • Zout - witte peper
  • Jamaicaanse peper


Bereiding :
  • Meng de bechamelsaus met de visbouillon en de helft van de kaas, breng op smaak met zout en peper en voeg een snufje Jamaicaanse peper toe.
  • Leg de visfilets in een ovenschaal of gastronorm en bestrooi ze met zout en peper.
  • Roer de bloemkoolroosjes Minute door de bechamelsaus en schenk het geheel over de vis.
  • Bestrooi met geraspte kaas.
  • Bak het gerecht 25 minuten in de oven op 180 °C.

Tips : Goed warm opdienen. U kunt voor dit gerecht een vissoort naar eigen keuze gebruiken.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Tartaar van rode bietjes met sesamzaadjes

Snijd de sjalotjes fijn. Bereid de vinaigrettesaus met de mierikswortel. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron