sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Onze recepten

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

"Pompoencrèmesoep met abrikozen"

Type gerecht : Warm voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 20 minuten
Gaartijd : 20 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 500 g Pompoenpuree van Bonduelle Food Service
  • 1 l gevogeltefond
  • 25 g boter
  • 1,5 dl vloeibare room
  • Zout - nootmuskaat
  • 70 g gedroogde abrikozen
  • Platte peterselie


Bereiding :
  • Verwarm de schijven pompoenpuree van Bonduelle Food Service in de gevogeltefond en laat zachtjes koken op laag vuur.
  • Op smaak brengen met zout en nootmuskaat.
  • Snijd de abrikozen fijn en voeg ze samen met de boter en de room toe aan de soep.
  • Opmaken en garneren met wat blaadjes platte peterselie.

Tips : Afhankelijk van uw smaak kunt u de hoeveelheid gevogeltefond aanpassen.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Wortelstaafjes met sesamzaadjes

Verwarm de wortelstaafjes Minute van Bonduelle Food Service in een sauteerpan in boter die goed...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron