sluiten
Avec les chefs, Pour les chefs

Our mission:
Make vegetal a core
component of food in restaurants

Om je beter te kunnen
inspireren bouwen
we aan een nieuwe website

Klik hier voor contact of meer product informatie

 

Culinaire inspiratie

Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van BFS:

Conserven: regeneratie
Conserven: regeneratie

Het verdient de voorkeur de groenten op temperatuur te brengen in hun eigen jus, bijvoorbeeld bij de tuinerwten.

Diepvries: het Minute® gamma
Diepvries: het Minute® gamma

Alle producten van het Minute® gamma zijn vooraf klaargemaakt en dus gereed voor consumptie: voor het bereiden van salades, bijgerechten of warme maaltijden.

Salades Traiteur: presentatie van het product
Salades Traiteur: presentatie van het product

Meng vóór het opmaken de producten goed, zodat het gerecht er aantrekkelijk uitziet en de saus egaal is.

Conserven: groentesap

De jus van de bereide groenten (de 'extras', 'panachés' en 'marmijotés') is een echte fond die u kunt gebruiken bij het creëren van uw sauzen.

4e gamma: openen van producten
4e gamma: openen van producten

Wij adviseren u de zakjes 10 minuten vóór het opmaken van de salade te openen, zodat deze zo weelderig mogelijk kan worden opgediend.

Diepvries: zout toevoegen aan groenten
Diepvries: zout toevoegen aan groenten

Wij adviseren u om voorafgaand aan de bereiding zout aan uw groenten toe te voegen (5 tot 8 g zout per kilo groente): dit om de groenten op smaak te brengen en het ontdooien te versnellen.

Salades Traiteur: een saladetip

Voor een optimale smaak kunt u salades beter niet te koud laten consumeren.

BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron