World cuisine

Wereldse smaken voor internationale gerechten

De internationale keuken is populair. Van mediterraanse invloeden tot Japanse wokgerechten, Nederlanders gaan in hun culinaire keuze graag de landsgrenzen over. Met de wok- en wereldmixen van Bonduelle is het nu nog makkelijker om de diverse internationale keukens naar je menukaart te halen.

Aziatische inspiratie

Op zoek naar de perfecte groene beet in je wokgerecht? Kies dan voor de wokmixen van Bonduelle. Hiermee creëer je (zonder dat je de groente hoeft te sorteren, wassen, schillen en snijden) een smaakvol gerecht met de juiste beet.

  • Wok China is een mengeling van witte kool, rode paprika, shiitakes, peultjes en baby maiskolven
  • Wok Siam is een mengeling van broccoli, rode paprika, waterkastanje, lotus, babym aiskolven, bladspinazie en zwarte champignons
  • Wok Indonesia is een mengeling van wortel, sojaboon, peultjes, bamboescheuten, waterkastanje, gele paprika en zwarte champignons

Wereldse invloeden

Met onze wereldmixen geef je een pasta- of rijstgerecht in een handomdraai een wereldse twist, rijk aan geur en kleur. Met gemak schotel je je gasten een smaakvolle, internationale maaltijd voor.

  • Mix Mediterranea is een mengeling van courgette, aubergine en rode paprika
  • De Texane mix is een groentemengeling van peultjes, broccoli, maiskorrels, rode kidneybonen en rode paprika
  • De Italia mix is een groentemengeling vn hariots verts, romanesco, bladspinazie, wortels en oesterzwammen
  • De España is een groentemengeling van romanobonen, groene gegrilde courgettes, gele en rode paprika's en gegrilde uien

Meer weten over bonduelle world cuisine?
Of een afspraak plannen?

Klik hier voor het contactformulier en neem contact met ons op.